Category: Llocs amb encant

El poble de Pina, Mallorca

Pina és un tranquil poble del municipi d’Algaida, sembla provenir del romànic «pinna» que significa «penya», o de «Pinella» que significa dipòsit d’aigua. Té una zona de terres molt fèrtils dedicades majoritàriament al regadiu i una altra amb cultius típics de secà: cereals, ametllers, garrovers, figueres.

Compres chic i tapes al Born de Palma

El Passeig del Born a Palma, Mallorca, i els seus carrers veïns, ens ofereixen multitud de botigues i bars amb molt d’estil, on passar una fabulosa jornada de compres, tapes i còctels. El Born sempre ha estat un lloc de reunió i diversió per als palmesans.

S’Arracó no va ser sempre una pacífica vall

La calma que es respira als carrers de s’Arracó, no ens fa sospitar el seu aventurer i violent passat. La vall de s’Arracó va ser, durant els segles XVI i XVII, refugi per a desterrats i escenari dels sagnants enfrontaments entre les famílies Simó i Vic, alhora que patia les incursions dels pirates musulmans, amb base logística a l’illa de Sa Dragonera.

 

El barri de Santa Catalina

Santa Catalina és un dels llocs més dinàmics i de moda a Palma de Mallorca. Aquest barri, antany modest, reuneix un gran nombre de botigues avantguardistes, així com encantadors bars i restaurants.

Castell de Bellver, Mallorca

L’edifici és d’estil gòtic i va ser construït entre els anys 1300 i 1310. En el seu interior es troba el Museu d’Història de Palma de Mallorca, que compta amb peces procedents d’excavacions arqueològiques i col·leccions d’art municipals, així com amb la col·lecció Despuig d’escultura clàssica. També es troba al seu interior la capella de Sant Marc, patró del castell.

El poble de Sóller

El poble de Sóller, situat a la Vall dels Tarongers, ha estat sempre un dels llocs més bells de Mallorca, on els seus edificis són una mostra fascinant de l’estil tradicional mallorquí.
 

L’Arc de la Drassana: Palma de Mallorca

Des de fa anys, l’Ajuntament de Palma de Mallorca manté cignes vivint en un gran estany sota l’Arc de la Drassana al peu del Palau de l’Almudaina i de la  Catedral. A tots els nens els diverteix observar les evolucions i el preciós plomatge d’aquestes aus, en la seva privilegiada i espectacular residència.
 

Costa Nord es reinventa, Valldemossa ..

El Centre Cultural Costa Nord, a Valldemossa, inicia una etapa marcada per la renovació. Si des de fa catorze anys forma part de l’horitzó cultural de mallorquins, estrangers residents i turistes, serà en 2014 quan veritablement es projecta com a espai cultural, gastronòmic i recreatiu de referència.
 

Valldemossa, Mallorca

Valldemossa forma part de la vall de la Serra de Tramuntana, ple d’oliveres i ametllers. És rica en manantials i està envoltada d’una abundant i frondosa vegetació.
 

Loading

Pin It on Pinterest