vinosferrer.com Bodegas José L. Ferrer Mallorca


Llobarro amb pols d’ametlles, espinacs, panses i pinyons, Paquita TomasIngredients per a 4 persones:
600 grams de llobarro – 2 porros – 100 grams d’ametlles en pols – 1 manat d’espinacs – 30 grams de pinyons – 30 grams de panses – Sal i pebre
Per a la salsa
Pinyons – oli d’oliva de Mallorca

Llobarro amb pols d’ametlles, espinacs, panses i pinyons, Paquita Tomas

 


Preparació

Començar salpebrant el peix, passem per la paella amb una mica d’oli d’oliva (volta i volta), arrebossem ara amb l’ametlla picada, i passem al grill del forn uns minuts, a part saltegem els porros, els espinacs que tindrem tallats i escaldats, la meitat dels pinyons i les panses, deixem confitar uns minuts a foc lent, d’altra banda daurem la resta dels pinyons. ara muntem el plat. 

 

Presentació
Una rodanxa de peix, acompanyem dels espinacs, amb les panses i pinyons ben repartits pel plat.

Llobarro amb pols d’ametlles, espinacs, panses i pinyons