vinosferrer.com Bodegas José L. Ferrer Mallorca


Coca d'Albercocs, Mallorca

Ingredients per a 4 persones:

1/2 vaso de leche
1/2 vaso de aceite de oliva
1 vaso de azúcar
4 huevos
250gr de harina de trigo
1/2 sobre de levadura
10 o 12 albaricoques
Un trozo de sobrasada cortada a trozos pequeños
1 / 2 tassó de llet – 1 / 2 tassó d’oli d’oliva – 1 tassó de sucre – 4 ous  – 250gr de farina de blat – 1 / 2 sobre de llevadura – 10 o 12 albercocs – Un tros de sobrassada tallada a trossos petits

 

Coca d'Albercocs, Mallorca


Preparació 

Posem en un bol els rovells dels ous amb el sucre, es bat fins que agafa un color blanc. Després s’afegeix l’oli, la llet, la farina barrejada amb la llevadura i finalment les clares muntades. Es barreja tot suaument en el mateix sentit.

Posteriorment untem la safata amb margarina i una mica de farina. Es buida tot el contingut del bol a la safata i es col·loquen els albercocs sense l’os tallats per la meitat, juntament amb la sobrassada.

Preescalfem el forn a 180 º i coem la coca durant uns 20 o 30 minuts. Quan la coca ja està feta se li posa una mica de sucre glas per sobre per adornar.


Categoria:
Postres
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: Max. 1 hora

Coca d'Albercocs, Mallorca