Category: Excursions

La cala i el poble d’Estellencs

Estellencs treu el cap a la mar des de la Serra de Tramuntana.
Els seus 348 habitants ens donen idea de la calma que es respira als carrers del casc antic, afavorida per un turisme no massificat.

Es Capdellà i el camí del Graner del Delme

Es Capdellà és un petit poble amb caràcter situat a la carretera que va de Calvià a Puigpunyent. Les construccions mantenen un estil coherent, típic i cura, resultant especialment agradables els petits jardins enfront de les seves cases.

Ruta: 4 fascinants galeries d’art contemporani a Palma

Palma compta amb un gran nombre d’interessants galeries, el que porta a Sotheby’s a afirmar que “Mallorca s’està convertint ràpidament en un dels centres d’art més importants d’Europa”. Hem seleccionat les que considerem més atractives, per la seva història, la rellevància dels seus artistes, la cura en les seves propostes i la bellesa o originalitat dels seus espais.
 

Sa Dragonera, un paradisíac exemple de paisatge mediterrani

Sa Dragonera està situada a l’extrem sud de la Serra de Tramuntana, davant del poble de Sant Elm. La separen de Mallorca únicament els 700 metres del canal d’Es Freu, un curt trajecte per a arribar a aquesta bella illa, on podem realitzar diferents excursions amb nivells de dificultat assequibles a tothom.

Talaia d’Alcúdia

Aquest itinerari que presentem pretén mostrar al senderista el punt més elevat de la península d’Alcúdia. Amb la pujada a la Talaia (446 m.) el caminant es veurà recompensat amb les seves panoràmiques. La nostra ruta passa per la finca pública de la Victòria, que separa les badies de Pollença i Alcúdia.

Les platges de Muro, entre les més belles del món

Les espectaculars platges de Muro estan situades al centre de l’extens arenal que recorre la Badia d’Alcúdia. En elles s’ha preservat el sistema dunar original, cobert de rica vegetació, mitjançant la instal·lació de passarel·les d’altura sobre les dunes i sistemes de protecció tous (pilones i cordes que “subjecten” la duna).

Santuari de la Consolació

El santuari de la Mare de Déu de la Consolació, a prop de S’Alqueria Blanca, és un curiós lloc recollit des del qual es pot contemplar una espectacular panoràmica de la costa est de Mallorca.
 

La posta de sol més romàntica de Mallorca

El nostre punt de partida és el Port de Sóller, tres hores abans de la posta del sol. Pujant la costa del carrer Bèlgica i continuant el camí de s’Illeta mitja hora, fins arribar a la base del Penyal Bernat de s’Illeta, la afilada cimera és el nostre objectiu.

 

Torrent de na Móra, Balitx Mallorca

El Torrent de na Móra sorteja un desnivell de 150 metres, el recorregut és aproximadament d’un quilòmetre la primera part, la més aconsellable si tenim poca experiència en les tècniques d’escalada i no disposem d’un guia, i de mig quilòmetre més si ho seguim fins a la desembocadura a la mar, bastant més difícil però realment impressionant.

Loading

Pin It on Pinterest